Tineke de Nooij (81) dolblij met comeback bij Radio Veronica (Shownieuws)

Tineke de Nooij (81) dolblij met comeback bij Radio Veronica (Shownieuws)

Tineke de Nooij vond het maar niks om met pensioen te zijn. Na een half jaar niet werken heeft de radiopresentatrice dan ook besloten om terug te keren op de radio. Rob Stenders heeft de 81-jarige Tineke een baan aangeboden bij Radio Veronica, binnenkort is ze in de weekenden te horen in de avonduren.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Tineke de Nooij (81) dolblij met comeback bij Radio Veronica (<em>Shownieuws</em>) Tineke de Nooij vond het maar niks om met pensioen te zijn. Na een half jaar niet werken heeft de radiopresentatrice dan ook besloten om terug te keren op de radio. Rob Stenders heeft de 81-jarige Tineke een baan aangeboden bij Radio Veronica, binnenkort is ze in de weekenden te horen in de avonduren. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Özcan Akyol over Geknipte Gast seizoen 5 met o.a. Tineke de Nooij Bekijk deze video » Video: Tineke de Nooij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV