Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen?

Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen?

<em>Het Perfecte Plaatje in Argentinië</em>: wie halen de finale van dit seizoen? Acht bekende Nederlanders reisden af naar Argentinië voor een bijzonder seizoen van Het Perfecte Plaatje. Na een aantal zenuwslopende weken zijn de finalisten inmiddels bekend. Vlak voor de eindstrijd moest Tim den Besten het toneel verlaten; hij scoorde woensdag twee keer een 6,0 voor zijn shoots, waarmee hij stijf onderaan eindigde. Jochem van Gelder (gemiddelde van 8,0), Thomas Berge (7,9) en Maurice Lede (7,6) deden het beduidend beter en mogen zich dus op gaan maken voor de grote finale. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen?

Acht bekende Nederlanders reisden af naar Argentinië voor een bijzonder seizoen van Het Perfecte Plaatje. Na een aantal zenuwslopende weken zijn de finalisten inmiddels bekend. Vlak voor de eindstrijd moest Tim den Besten het toneel verlaten; hij scoorde woensdag twee keer een 6,0 voor zijn shoots, waarmee hij stijf onderaan eindigde. Jochem van Gelder (gemiddelde van 8,0), Thomas Berge (7,9) en Maurice Lede (7,6) deden het beduidend beter en mogen zich dus op gaan maken voor de grote finale.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV