Humberto: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s Dat heb jij gedaan

Humberto: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s Dat heb jij gedaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tony Junior is samen met zijn vader Toni Peroni te gast bij Humberto. De dj laat alvast een fragment horen van een bijzondere remix die hij heeft gemaakt, die komt vrijdag uit. Hij heeft de megahit Dat heb jij gedaan van zangeres Meau onder handen genomen, Tony heeft het prachtige liedje behoorlijk omgebouwd. “Wat ik dan zo mooi vind is dat het zo'n lief, puur liedje is en dat ik er dan zo’n keiharde ramversie ervan heb gemaakt. Maar het werkt wel.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s <em>Dat heb jij gedaan</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tony Junior is samen met zijn vader Toni Peroni te gast bij Humberto. De dj laat alvast een fragment horen van een bijzondere remix die hij heeft gemaakt, die komt vrijdag uit. Hij heeft de megahit Dat heb jij gedaan van zangeres Meau onder handen genomen, Tony heeft het prachtige liedje behoorlijk omgebouwd. “Wat ik dan zo mooi vind is dat het zo'n lief, puur liedje is en dat ik er dan zo’n keiharde ramversie ervan heb gemaakt. Maar het werkt wel.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto Bekijk deze video » Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet Bekijk deze video » Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord" Bekijk deze video » Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden Bekijk deze video » Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis? Bekijk deze video » Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Bekijk deze video » Humberto: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks opricht Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s Dat heb jij gedaanActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV