Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte Plaatje

Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte Plaatje

In de halve finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië staat eindelijk de langverwachte tango-shoot op het programma. De vier halve finalisten worden door een taxi naar een bijzondere bestemming gebracht, een hotspot in Buenos Aires waar een koppel ze op staat te wachten. Tim den Besten, toch wel de meest excentrieke deelnemer van het seizoen, heeft van tevoren hoge verwachtingen: "Ja, ik hoop natuurlijk op een lekker geil stel. Een vrouw met grote borsten, een man met brede schouders." Dat loopt uit op een teleurstelling...

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Tim den Besten</em> hoopt op &quot;vrouw met grote borsten&quot; in <em>Het Perfecte Plaatje</em> In de halve finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië staat eindelijk de langverwachte tango-shoot op het programma. De vier halve finalisten worden door een taxi naar een bijzondere bestemming gebracht, een hotspot in Buenos Aires waar een koppel ze op staat te wachten. Tim den Besten, toch wel de meest excentrieke deelnemer van het seizoen, heeft van tevoren hoge verwachtingen: "Ja, ik hoop natuurlijk op een lekker geil stel. Een vrouw met grote borsten, een man met brede schouders." Dat loopt uit op een teleurstelling... Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte PlaatjeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV