Wimbledon: Tim van Rijthoven bereikt derde ronde na overwinning op Reilly Opelka

Wimbledon: Tim van Rijthoven bereikt derde ronde na overwinning op Reilly Opelka

<em>Wimbledon</em>: Tim van Rijthoven bereikt derde ronde na overwinning op <em>Reilly Opelka</em> Tim van Rijthoven zorgde onlangs voor een enorme stunt door de Libéma Open in Rosmalen te winnen, na diverse topspelers te verslaan. Het leverde hem een wildcard voor Wimbledon op en dat laat de Nederlander zich geen twee keer zeggen. In de eerste ronde rekende hij af met Federico Delbonis en ook in de tweede ronde bleek Van Rijthoven te sterk voor zijn tegenstander. Dit keer moest Reilly Opelka eraan geloven in een slopende wedstrijd: 6-4, 6-7, 7-6, 7-6. Bekijk de samenvatting van Tim van Rijthoven - Reilly Opelka hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: Tim van Rijthoven - Federico Delbonis (Wimbledon) Bekijk deze video » Zien: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde Wimbledon na winst op Feliciano López Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledon: Tim van Rijthoven bereikt derde ronde na overwinning op Reilly Opelka

Tim van Rijthoven zorgde onlangs voor een enorme stunt door de Libéma Open in Rosmalen te winnen, na diverse topspelers te verslaan. Het leverde hem een wildcard voor Wimbledon op en dat laat de Nederlander zich geen twee keer zeggen. In de eerste ronde rekende hij af met Federico Delbonis en ook in de tweede ronde bleek Van Rijthoven te sterk voor zijn tegenstander. Dit keer moest Reilly Opelka eraan geloven in een slopende wedstrijd: 6-4, 6-7, 7-6, 7-6.

Bekijk de samenvatting van Tim van Rijthoven - Reilly Opelka hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV