Donderdagavond spoeddebat na rellen boeren, ook over onvrede in samenleving

Donderdagavond spoeddebat na rellen boeren, ook over onvrede in samenleving

Donderdagavond gaan politici de Tweede Kamer in om een spoeddebat te voeren. Aanleiding hiervan zijn de rellen van afgelopen dagen, verschillende boerenprotesten zijn uit de hand gelopen. In het debat wordt naar verwachting niet alleen gesproken over het stikstofbeleid en de boerenopstand, maar het gesprek wordt breder gevoerd over bijvoorbeeld de groeiende onvrede in de samenleving en intimidatie van politici. In Goedemorgen Nederland blikt Kees van der Staaij (SGP) vooruit op het debat.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Donderdagavond <em>spoeddebat</em> na rellen boeren, ook over onvrede in samenleving Donderdagavond gaan politici de Tweede Kamer in om een spoeddebat te voeren. Aanleiding hiervan zijn de rellen van afgelopen dagen, verschillende boerenprotesten zijn uit de hand gelopen. In het debat wordt naar verwachting niet alleen gesproken over het stikstofbeleid en de boerenopstand, maar het gesprek wordt breder gevoerd over bijvoorbeeld de groeiende onvrede in de samenleving en intimidatie van politici. In Goedemorgen Nederland blikt Kees van der Staaij (SGP) vooruit op het debat. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord" Bekijk deze video » Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Bekijk deze video »
TV :
Donderdagavond spoeddebat na rellen boeren, ook over onvrede in samenlevingActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV