Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Boeren trekken het niet meer. Dat is de conclusie die we kunnen trekken na de heftige verhalen die Caroline van der Plas bij Humberto vertelt. "Ik kreeg vandaag een mail van een mevrouw. In haar omgeving heeft binnen zes dagen de derde boer een einde aan zijn leven gemaakt." Het leed achter de protesten is iets wat momenteel veel vergeten wordt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> vertelt heftige verhalen bij <em>Humberto</em>: &quot;Boeren plegen zelfmoord&quot; Boeren trekken het niet meer. Dat is de conclusie die we kunnen trekken na de heftige verhalen die Caroline van der Plas bij Humberto vertelt. "Ik kreeg vandaag een mail van een mevrouw. In haar omgeving heeft binnen zes dagen de derde boer een einde aan zijn leven gemaakt." Het leed achter de protesten is iets wat momenteel veel vergeten wordt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. DierenbeulenVan der Plas neemt het op voor de agrarische sector en komt in het verweer tegen de berichtgeving van de media, die boeren vaak wegzet als gifspuiters, dierenbeulen en vervuilers. Daar komt nog bij dat boeren de afgelopen jaren zijn overspoeld met regeltjes en normen waar ze zich aan dienen te houden - en dan wordt hun situatie ook nog eens uitzichtloos door het voorgenomen stikstofbeleid. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Dierenbeulen
Van der Plas neemt het op voor de agrarische sector en komt in het verweer tegen de berichtgeving van de media, die boeren vaak wegzet als gifspuiters, dierenbeulen en vervuilers. Daar komt nog bij dat boeren de afgelopen jaren zijn overspoeld met regeltjes en normen waar ze zich aan dienen te houden - en dan wordt hun situatie ook nog eens uitzichtloos door het voorgenomen stikstofbeleid.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's