Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Boeren trekken het niet meer. Dat is de conclusie die we kunnen trekken na de heftige verhalen die Caroline van der Plas bij Humberto vertelt. "Ik kreeg vandaag een mail van een mevrouw. In haar omgeving heeft binnen zes dagen de derde boer een einde aan zijn leven gemaakt." Het leed achter de protesten is iets wat momenteel veel vergeten wordt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> vertelt heftige verhalen bij <em>Humberto</em>: &quot;Boeren plegen zelfmoord&quot; Boeren trekken het niet meer. Dat is de conclusie die we kunnen trekken na de heftige verhalen die Caroline van der Plas bij Humberto vertelt. "Ik kreeg vandaag een mail van een mevrouw. In haar omgeving heeft binnen zes dagen de derde boer een einde aan zijn leven gemaakt." Het leed achter de protesten is iets wat momenteel veel vergeten wordt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. DierenbeulenVan der Plas neemt het op voor de agrarische sector en komt in het verweer tegen de berichtgeving van de media, die boeren vaak wegzet als gifspuiters, dierenbeulen en vervuilers. Daar komt nog bij dat boeren de afgelopen jaren zijn overspoeld met regeltjes en normen waar ze zich aan dienen te houden - en dan wordt hun situatie ook nog eens uitzichtloos door het voorgenomen stikstofbeleid. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s Dat heb jij gedaan Bekijk deze video » Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto Bekijk deze video » Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet Bekijk deze video » Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden Bekijk deze video » Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis? Bekijk deze video » Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Bekijk deze video » Humberto: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks opricht Bekijk deze video »
Talkshow :
Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord"

Dierenbeulen
Van der Plas neemt het op voor de agrarische sector en komt in het verweer tegen de berichtgeving van de media, die boeren vaak wegzet als gifspuiters, dierenbeulen en vervuilers. Daar komt nog bij dat boeren de afgelopen jaren zijn overspoeld met regeltjes en normen waar ze zich aan dienen te houden - en dan wordt hun situatie ook nog eens uitzichtloos door het voorgenomen stikstofbeleid.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV