Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden

Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Caroline van der Plas (BBB) en Jesse Klaver (GroenLinks) zitten bij Humberto om te praten over de boerenprotesten van de afgelopen dagen, die behoorlijk uit de hand zijn gelopen. Van der Plas neemt het op voor de boeren, al is ze duidelijk over demonstraties die te ver gaan zoals bij het huis van minister Christianne van der Wal. “Dit moeten we niet doen wat er gebeurt”, aldus Van der Plas. “Maar laten we in die hele samenleving kijken, dat zal ik morgen bij het debat ook zeggen, wat is er nou precies aan de hand in de samenleving dat dit zo ver gaat? Er sluimert gewoon heel veel en ik ben oprecht bang dat dit gaat overslaan naar de steden.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas (BBB) en Jesse Klaver (GroenLinks) zitten bij Humberto om te praten over de boerenprotesten van de afgelopen dagen, die behoorlijk uit de hand zijn gelopen. Van der Plas neemt het op voor de boeren, al is ze duidelijk over demonstraties die te ver gaan zoals bij het huis van minister Christianne van der Wal. “Dit moeten we niet doen wat er gebeurt”, aldus Van der Plas. “Maar laten we in die hele samenleving kijken, dat zal ik morgen bij het debat ook zeggen, wat is er nou precies aan de hand in de samenleving dat dit zo ver gaat? Er sluimert gewoon heel veel en ik ben oprecht bang dat dit gaat overslaan naar de steden.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden

Actuele video's

Meer actuele video's