Humberto: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks opricht

Humberto: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks opricht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tony Junior is bij Humberto te gast, samen met zijn vader Toni Peroni. De dj vertelt dat hij het te gek vindt dat zijn pa op zijn 59e een nieuwe band heeft opgericht: The Glamrocks. “Ik vind het supertof. We stonden allebei op Paaspop en dat was een memorabel moment.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks opricht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tony Junior is bij Humberto te gast, samen met zijn vader Toni Peroni. De dj vertelt dat hij het te gek vindt dat zijn pa op zijn 59e een nieuwe band heeft opgericht: The Glamrocks. “Ik vind het supertof. We stonden allebei op Paaspop en dat was een memorabel moment.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto: Tony Junior maakt ‘keiharde ramversie’ van Meau’s Dat heb jij gedaan Bekijk deze video » Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto Bekijk deze video » Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet Bekijk deze video » Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord" Bekijk deze video » Humberto: Caroline van der Plas bang dat boerenprotesten overslaan naar steden Bekijk deze video » Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis? Bekijk deze video » Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto: Tony Jr vindt het tof dat vader Toni Peroni op 59e The Glamrocks oprichtActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV