Buienradar donderdag 30 juni: pittige regenbuien en onweer op komst

Buienradar donderdag 30 juni: pittige regenbuien en onweer op komst

Het is dan officieel zomer, maar wie donderdagmiddag naar het strand wil of een barbecue organiseert kan deze plannen beter even uitstellen. 30 juni begint met hitte, maar in de middag slaat het weer om. “Aan het einde van dag lijkt de boel te ontploffen”, aldus weervrouw Amara Onwuka, zij vertelt in het weerbericht meer over de pittige buien en het stevige onweer die vanaf de middag over Nederland trekken. In de loop van de avond wordt het rustiger.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl of onderaan deze pagina de video met het weerbericht voor donderdag 30 juni. Hieronder kun je volgen hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar donderdag 30 juni: pittige <em>regenbuien en onweer</em> op komst Het is dan officieel zomer, maar wie donderdagmiddag naar het strand wil of een barbecue organiseert kan deze plannen beter even uitstellen. 30 juni begint met hitte, maar in de middag slaat het weer om. “Aan het einde van dag lijkt de boel te ontploffen”, aldus weervrouw Amara Onwuka, zij vertelt in het weerbericht meer over de pittige buien en het stevige onweer die vanaf de middag over Nederland trekken. In de loop van de avond wordt het rustiger. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of onderaan deze pagina de video met het weerbericht voor donderdag 30 juni. Hieronder kun je volgen hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat Bekijk deze video » Onweersbuien door heel Nederland: straten blank, boswachters blij (video) Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar donderdag 30 juni: pittige regenbuien en onweer op komstActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV