Video: rapper Boef doet verslag van vakantie in Rome

Video: rapper Boef doet verslag van vakantie in Rome

Donderdag 30 juni 2022 om 14:15

Rapper Boef viert met zijn dochtertje vakantie in onder meer het oude Rome. Hij is erg onder de indruk van wat hij allemaal tegenkomt en laat via social media zijn fans meegenieten. Boef is naar eigen zeggen geen reisleider, maar hij voorziet enkele beelden van Italië wel van commentaar. “Ik wist niet dat er in Italië ook piramides waren. Mooi dingetje.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>rapper Boef</em> doet verslag van vakantie in Rome Rapper Boef viert met zijn dochtertje vakantie in onder meer het oude Rome. Hij is erg onder de indruk van wat hij allemaal tegenkomt en laat via social media zijn fans meegenieten. Boef is naar eigen zeggen geen reisleider, maar hij voorziet enkele beelden van Italië wel van commentaar. “Ik wist niet dat er in Italië ook piramides waren. Mooi dingetje.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Guido den Aantrekker over massale vechtpartij na concert Boef: "Verwacht je ook bij hem" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's