Het Perfecte Plaatje: Tim den Besten baalt als Thomas Berge hem in zwembad duwt

Het Perfecte Plaatje: Tim den Besten baalt als Thomas Berge hem in zwembad duwt

In Het Perfecte Plaatje is Thomas Berge helemaal blij met de foto die hij heeft gemaakt. Hij kreeg bij deze shoot hulp van Tim den Besten, en als bedankje gooit de zanger Tim in het zwembad. En Tim is ‘not amused’. “Ik probeer er de lol van in te zien, maar dat is me nog niet helemaal gelukt.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Tim den Besten baalt als Thomas Berge hem in zwembad duwt In Het Perfecte Plaatje is Thomas Berge helemaal blij met de foto die hij heeft gemaakt. Hij kreeg bij deze shoot hulp van Tim den Besten, en als bedankje gooit de zanger Tim in het zwembad. En Tim is ‘not amused’. “Ik probeer er de lol van in te zien, maar dat is me nog niet helemaal gelukt.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen? Bekijk deze video » Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV