Danny de Munk in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video)

Danny de Munk in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video)

Danny de Munk heeft in RTL Boulevard voor het eerst gereageerd op de onthullingen van een aantal juicekanalen. Zo werd naar buiten gebracht dat de zanger vreemdging en daarbij is er onlangs aangifte van verkrachting tegen Danny gedaan. Volgens De Munk ging hij 15 jaar geleden vreemd en is het ‘oude lijken uit de kast halen’.

Lees verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video) Danny de Munk heeft in RTL Boulevard voor het eerst gereageerd op de onthullingen van een aantal juicekanalen. Zo werd naar buiten gebracht dat de zanger vreemdging en daarbij is er onlangs aangifte van verkrachting tegen Danny gedaan. Volgens De Munk ging hij 15 jaar geleden vreemd en is het ‘oude lijken uit de kast halen’. Lees verder onder de video. ‘Tien keer erger voor mijn gezin’Danny vertelt dat zijn vrouw Jenny al op de hoogte was, maar dat hij het verschrikkelijk vond om zijn overspel aan zijn zoon en dochter op te biechten. “Hier ben ik echt kapot. Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. Maar what the fuck man, ik vind het voor mijn gezin tien keer erger.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hierboven. In de uitzending van RTL Boulevard van donderdag 30 juni zie je het hele interview met Danny de Munk. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: aangifte tegen Danny de Munk wegens verkrachting Bekijk deze video » John van den Heuvel over aangeefster Danny de Munk: "Ze is niet op geld uit" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Danny de Munk in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video)

‘Tien keer erger voor mijn gezin’
Danny vertelt dat zijn vrouw Jenny al op de hoogte was, maar dat hij het verschrikkelijk vond om zijn overspel aan zijn zoon en dochter op te biechten. “Hier ben ik echt kapot. Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. Maar what the fuck man, ik vind het voor mijn gezin tien keer erger.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hierboven. In de uitzending van RTL Boulevard van donderdag 30 juni zie je het hele interview met Danny de Munk.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV