Emotionele beelden: Max Verstappen laat droom van ongeneeslijk zieke fan uitkomen

Emotionele beelden: Max Verstappen laat droom van ongeneeslijk zieke fan uitkomen

De 32-jarige fan Steven lijdt aan Duchenne spierdystrofie, een zeldzame spierziekte die ongeveer 1 op de 3500 mensen treft. Onlangs deed hij een emotionele oproep aan Max Verstappen, zijn grootste wens is namelijk om de F1-wereldkampioen te ontmoeten. Aankomend weekend wordt zijn droom werkelijkheid.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>Max Verstappen</em> laat droom van <em>ongeneeslijk zieke fan</em> uitkomen De 32-jarige fan Steven lijdt aan Duchenne spierdystrofie, een zeldzame spierziekte die ongeveer 1 op de 3500 mensen treft. Onlangs deed hij een emotionele oproep aan Max Verstappen, zijn grootste wens is namelijk om de F1-wereldkampioen te ontmoeten. Aankomend weekend wordt zijn droom werkelijkheid. Tekst gaat verder onder de video. Ongeneeslijk zieke fanSteven is rolstoelafhankelijk en zit aan een beademingsapparaat. Hij is een enorme fan van Formule 1 en vooral van Max Verstappen. Organisatie The Genies Wish besloot Steven te helpen om zijn grote droom uit te laten komen. Op de beelden is te zien hoe de familie aan Steven onthuld dat zijn droom uitkomt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robert Doornbos over GP Canada: 'Ziet er goed uit voor Max Verstappen' (video) Bekijk deze video » Video: Nelson Piquet scheldt Lewis Hamilton op televisie uit voor N-woord Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongeneeslijk zieke fan
Steven is rolstoelafhankelijk en zit aan een beademingsapparaat. Hij is een enorme fan van Formule 1 en vooral van Max Verstappen. Organisatie The Genies Wish besloot Steven te helpen om zijn grote droom uit te laten komen. Op de beelden is te zien hoe de familie aan Steven onthuld dat zijn droom uitkomt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV