Video: Tientallen doodzieke kittens en katten gevonden in woning Roosendaal

Video: Tientallen doodzieke kittens en katten gevonden in woning Roosendaal

Video: Tientallen doodzieke <em>kittens en katten</em> gevonden in woning <em>Roosendaal</em> In een ernstig vervuilde woning in Roosendaal zijn dinsdag 35 slecht verzorgde katten en kittens gevonden. Het merendeel van de aanwezige dieren was doodziek. Daarnaast lag er ook een dode kat in een kelderkast. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: doodzieke kat verkocht door illegale handelaar op Marktplaats Bekijk deze video » Zielige corona-huisdieren massaal gedumpt: "Jouw verantwoordelijkheid!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een ernstig vervuilde woning in Roosendaal zijn dinsdag 35 slecht verzorgde katten en kittens gevonden. Het merendeel van de aanwezige dieren was doodziek. Daarnaast lag er ook een dode kat in een kelderkast.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV