Video: Gokreclames met oud-voetballers en andere BN'ers vanaf vandaag verboden

Video: Gokreclames met oud-voetballers en andere BN'ers vanaf vandaag verboden

Voor gokreclames mogen vanaf vandaag geen oud-voetballers of andere bekende Nederlanders meer worden ingezet. Die maatregel moet gokverslaving onder jongvolwassenen en kwetsbare mensen tegengaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gokreclames</em> met <em>oud-voetballers</em> en andere <em>BN'ers</em> vanaf vandaag verboden Voor gokreclames mogen vanaf vandaag geen oud-voetballers of andere bekende Nederlanders meer worden ingezet. Die maatregel moet gokverslaving onder jongvolwassenen en kwetsbare mensen tegengaan. Tekst gaat verder onder de video. GokreclamesMinister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming werkt aan een verbod op ongerichte gokreclame op onder meer tv, maar zo'n verbod kost tijd. Om al eerder iets te doen aan de reclames die op tv en online te zien zijn, heeft de minister de regels voor de inhoud van de reclames aangepast. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Tweede Kamer pleit voor verbod op verslavende gokreclames Bekijk deze video » Arts Marcel Marijnissen ziet het aantal online gokverslaafden toenemen (BEAU) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Gokreclames met oud-voetballers en andere BN'ers vanaf vandaag verboden

Gokreclames
Minister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming werkt aan een verbod op ongerichte gokreclame op onder meer tv, maar zo'n verbod kost tijd. Om al eerder iets te doen aan de reclames die op tv en online te zien zijn, heeft de minister de regels voor de inhoud van de reclames aangepast.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV