Zien: Clarice Stenger over nalatenschap van in Kenia vermoorde Tob Cohen

Zien: Clarice Stenger over nalatenschap van in Kenia vermoorde Tob Cohen

Zien: <em>Clarice Stenger</em> over nalatenschap van in Kenia vermoorde <em>Tob Cohen</em> Het leven van Gabrie van Straten staat sinds september 2019 volledig op zijn kop. Haar geliefde broer Tob Cohen verdwijnt en wordt 8 weken later dood en verminkt teruggevonden in de septic tank van zijn huis in Kenia. Het strafproces tegen Sarah, zijn Keniaanse vrouw, is nog steeds niet afgerond maar er dient zich alweer een nieuwe zaak aan. Een gevecht om Tob zijn nalatenschap. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Yuki Kempees over nieuwe single: "Gaat helemaal niet over mijn eigen relatie" Bekijk deze video » Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld Bekijk deze video » Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin" Bekijk deze video » Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk Bekijk deze video »
TV :
Zien: Clarice Stenger over nalatenschap van in Kenia vermoorde Tob Cohen

Het leven van Gabrie van Straten staat sinds september 2019 volledig op zijn kop. Haar geliefde broer Tob Cohen verdwijnt en wordt 8 weken later dood en verminkt teruggevonden in de septic tank van zijn huis in Kenia. Het strafproces tegen Sarah, zijn Keniaanse vrouw, is nog steeds niet afgerond maar er dient zich alweer een nieuwe zaak aan. Een gevecht om Tob zijn nalatenschap.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV