Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld

Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld

Mediamagnaat John de Mol is een bodemprocedure gestart tegen Dennis Schouten en Jan Roos, zo vertellen de twee gisteren in hun uitzending van Roddelpraat. De Mol eist 27.500 euro van elk van de twee presentatoren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>John de Mol</em> eist 27.500 euro van <em>Roddelpraat</em> vanwege uitspraken zwijggeld Mediamagnaat John de Mol is een bodemprocedure gestart tegen Dennis Schouten en Jan Roos, zo vertellen de twee gisteren in hun uitzending van Roddelpraat. De Mol eist 27.500 euro van elk van de twee presentatoren. Tekst gaat verder onder de video. RectificatieEerder dit jaar eiste John de Mol een rectificatie van Roddelpraat, nadat Jan en Dennis uitspraken hadden gedaan over de mediamagnaat. In een van hun uitzendingen zeiden zij 'hard bewijs' te hebben dat de familie De Mol 5000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld

Rectificatie
Eerder dit jaar eiste John de Mol een rectificatie van Roddelpraat, nadat Jan en Dennis uitspraken hadden gedaan over de mediamagnaat. In een van hun uitzendingen zeiden zij 'hard bewijs' te hebben dat de familie De Mol 5000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's