Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming"

Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming"

Donderdag 30 juni 2022 om 20:35

Sinds afgelopen april ligt het leven van Danny de Munk behoorlijk overhoop als de eerste berichten naar buiten komen over vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag. In RTL Boulevard reageert Danny vandaag voor het eerst uitgebreid op alle beschuldigingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> spreekt duidelijke taal over <em>affaire</em>: &quot;Was altijd met wederzijdse instemming&quot; Sinds afgelopen april ligt het leven van Danny de Munk behoorlijk overhoop als de eerste berichten naar buiten komen over vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag. In RTL Boulevard reageert Danny vandaag voor het eerst uitgebreid op alle beschuldigingen. Tekst gaat verder onder de video. AffaireDanny de Munk bekent dat hij met een voormalig collega het bed heeft gedeeld, maar benadrukt dat hij nooit iemand heeft verkracht: "Ik heb nooit iemand gedwongen of verkracht, als ik overspel gespeeld heb, was dat altijd met wederzijdse instemming!" De zanger gaat een tegenaangifte doen. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries donderdagavond gezegd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming"

Affaire
Danny de Munk bekent dat hij met een voormalig collega het bed heeft gedeeld, maar benadrukt dat hij nooit iemand heeft verkracht: "Ik heb nooit iemand gedwongen of verkracht, als ik overspel gespeeld heb, was dat altijd met wederzijdse instemming!" De zanger gaat een tegenaangifte doen. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries donderdagavond gezegd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's