Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin"

Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin"

Danny de Munk heeft vandaag in RTL Boulevard bekend dat hij vijftien jaar geleden is vreemdgegaan. Volgens de 52-jarige zanger is er niets waar van de beschuldigingen van verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Danny de Munk</em> over <em>impact beschuldigingen</em>: &quot;Dit is een atoombom op je gezin&quot; Danny de Munk heeft vandaag in RTL Boulevard bekend dat hij vijftien jaar geleden is vreemdgegaan. Volgens de 52-jarige zanger is er niets waar van de beschuldigingen van verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag. Tekst gaat verder onder de video. AtoombomDe aangifte van verkrachting zet niet alleen het leven van Danny op zijn kop. Ook voor zijn vrouw Jenny en zijn zoon en dochter zijn de gevolgen enorm: "Dit is een atoombom op je gezin. Als je iets hebt gedaan dat niet door de beugel kan, moet je de consequenties dragen. Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij. Maar dat je het tegen je zoon en dochter moet zeggen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin"

Atoombom
De aangifte van verkrachting zet niet alleen het leven van Danny op zijn kop. Ook voor zijn vrouw Jenny en zijn zoon en dochter zijn de gevolgen enorm: "Dit is een atoombom op je gezin. Als je iets hebt gedaan dat niet door de beugel kan, moet je de consequenties dragen. Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij. Maar dat je het tegen je zoon en dochter moet zeggen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's