Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over onrust rondom de stikstofcrisis (30 juni)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over onrust rondom de stikstofcrisis (30 juni)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over <em>onrust</em> rondom de <em>stikstofcrisis</em> (30 juni) Kijk in de video hierboven naar het Tweede Kamerdebat over alle onrust rondom de stikstofcrisis, op donderdag 30 juni vanaf 19.30 uur. De Tweede Kamer debatteert op donderdag 30 juni plenair over de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom de stikstofcrisis. Naar verwachting komen minister-president Mark Rutte en minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid hiervoor naar de Kamer. Jesse Klaver (GroenLinks) en Esther Ouwehand (PvdD) vroegen het debat aan. De afgelopen weken vonden er op verschillende plekken protesten plaats van boeren. De kabinetsplannen om de stikstofuitstoot omlaag te brengen vormden daarvoor de aanleiding. Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat over het stikstofbeleid. Bekijk ook Boerenprotest: boeren blokkeren A67, bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Boerenopstand zorgt voor lange files door heel Nederland: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over onrust rondom de stikstofcrisis (30 juni)

Kijk in de video hierboven naar het Tweede Kamerdebat over alle onrust rondom de stikstofcrisis, op donderdag 30 juni vanaf 19.30 uur.

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 30 juni plenair over de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom de stikstofcrisis. Naar verwachting komen minister-president Mark Rutte en minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid hiervoor naar de Kamer. Jesse Klaver (GroenLinks) en Esther Ouwehand (PvdD) vroegen het debat aan. De afgelopen weken vonden er op verschillende plekken protesten plaats van boeren. De kabinetsplannen om de stikstofuitstoot omlaag te brengen vormden daarvoor de aanleiding.

Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat over het stikstofbeleid.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV