Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Drie weken geleden keek een overvol Malieveld toe hoe Anouk en haar grote liefde Dominique in het Haagse huwelijksbootje stappen. Vandaag deelt de 47-jarige zangeres een uitgebreid verslag van hun grote dag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Anouk</em> deelt exclusieve <em>backstage beelden</em> van haar grote <em>huwelijk</em> Drie weken geleden keek een overvol Malieveld toe hoe Anouk en haar grote liefde Dominique in het Haagse huwelijksbootje stappen. Vandaag deelt de 47-jarige zangeres een uitgebreid verslag van hun grote dag. Tekst gaat verder onder de video. Achter de schermenJe kan het je bijna niet voorstellen, maar voor iedereen die het tóch gemist heeft deelt de zangeres vandaag een uitgebreid verslag van de grote dag waarin we ook zien hoe het er achter de schermen van het podium aan toeging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Yuki Kempees over nieuwe single: "Gaat helemaal niet over mijn eigen relatie" Bekijk deze video » Zien: Clarice Stenger over nalatenschap van in Kenia vermoorde Tob Cohen Bekijk deze video » Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld Bekijk deze video » Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Achter de schermen
Je kan het je bijna niet voorstellen, maar voor iedereen die het tóch gemist heeft deelt de zangeres vandaag een uitgebreid verslag van de grote dag waarin we ook zien hoe het er achter de schermen van het podium aan toeging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV