Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Drie weken geleden keek een overvol Malieveld toe hoe Anouk en haar grote liefde Dominique in het Haagse huwelijksbootje stappen. Vandaag deelt de 47-jarige zangeres een uitgebreid verslag van hun grote dag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Anouk</em> deelt exclusieve <em>backstage beelden</em> van haar grote <em>huwelijk</em> Drie weken geleden keek een overvol Malieveld toe hoe Anouk en haar grote liefde Dominique in het Haagse huwelijksbootje stappen. Vandaag deelt de 47-jarige zangeres een uitgebreid verslag van hun grote dag. Tekst gaat verder onder de video. Achter de schermenJe kan het je bijna niet voorstellen, maar voor iedereen die het tóch gemist heeft deelt de zangeres vandaag een uitgebreid verslag van de grote dag waarin we ook zien hoe het er achter de schermen van het podium aan toeging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Anouk deelt exclusieve backstage beelden van haar grote huwelijk

Achter de schermen
Je kan het je bijna niet voorstellen, maar voor iedereen die het tóch gemist heeft deelt de zangeres vandaag een uitgebreid verslag van de grote dag waarin we ook zien hoe het er achter de schermen van het podium aan toeging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's