Video: Deze astronomische bedragen verdienden oud-voetballers met gokcommercials

Video: Deze astronomische bedragen verdienden oud-voetballers met gokcommercials

Oud-voetballers en andere BN'ers zijn niet langer toegestaan in commercials van gokbedrijven. Het is een zware tegenvaller voor de gokbedrijven. Oud-voetballers als Wesley Sneijder zijn daarmee een lucratieve inkomstenbron verdwijnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Deze <em>astronomische bedragen</em> verdienden <em>oud-voetballers</em> met gokcommercials Oud-voetballers en andere BN'ers zijn niet langer toegestaan in commercials van gokbedrijven. Het is een zware tegenvaller voor de gokbedrijven. Oud-voetballers als Wesley Sneijder zijn daarmee een lucratieve inkomstenbron verdwijnen. Tekst gaat verder onder de video. Lucratieve gokcommercialsBekende Nederlanders en oud-voetballers mogen niet langer in gokreclames meespelen. Dat staat in een wijziging van de wet die reclame voor kansspelen regelt, die vanaf deze woensdag in werking treedt. Zij zien hiermee een inkomstenbron van 25.000 tot 100.000 euro wegvallen. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Floris Kortie in Khalid & Sophie maakt zich boos over gokreclame: "Groot probleem in Nederland" Bekijk deze video » BEAU: Ex-verslaafde Marcel waarschuwt voor de gevaren van online gokken Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Deze astronomische bedragen verdienden oud-voetballers met gokcommercials

Lucratieve gokcommercials
Bekende Nederlanders en oud-voetballers mogen niet langer in gokreclames meespelen. Dat staat in een wijziging van de wet die reclame voor kansspelen regelt, die vanaf deze woensdag in werking treedt. Zij zien hiermee een inkomstenbron van 25.000 tot 100.000 euro wegvallen.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV