Hart van Nederland gemist? Verdachte poging tot doodslag met trekker vrijgelaten

Hart van Nederland gemist? Verdachte poging tot doodslag met trekker vrijgelaten

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Verdachte <em>poging tot doodslag</em> met trekker vrijgelaten Het Openbaar Ministerie heeft de 23-jarige man uit Hoogeveen, die werd verdacht van poging tot doodslag nadat hij woensdagavond op de A37 met een tractor was ingereden op een politieauto, heengezonden. De officier heeft niet kunnen vaststellen dat het gaat om een poging tot doodslag en de verdenking tegen de man is afgezwakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: tractor botst met vrachtwagen op A12 tijdens boerenprotest Bekijk deze video » Video: Meer dan 100.000 euro opgehaald voor aangereden boer Bert Olieman Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Openbaar Ministerie heeft de 23-jarige man uit Hoogeveen, die werd verdacht van poging tot doodslag nadat hij woensdagavond op de A37 met een tractor was ingereden op een politieauto, heengezonden. De officier heeft niet kunnen vaststellen dat het gaat om een poging tot doodslag en de verdenking tegen de man is afgezwakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV