Shownieuws gemist? Aangeslagen Danny de Munk gaat tegenaangifte doen

Shownieuws gemist? Aangeslagen Danny de Munk gaat tegenaangifte doen

<em>Shownieuws</em> gemist? Aangeslagen <em>Danny de Munk</em> gaat tegenaangifte doen Danny de Munk gaat een tegenaangifte doen tegen de vrouw die aangifte tegen de zanger heeft gedaan van verkrachting. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries donderdag gezegd in RTL Boulevard. Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws over de aangeslagen Danny de Munk. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny de Munk in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video) Bekijk deze video » Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » Emotionele Danny de Munk over impact beschuldigingen: "Dit is een atoombom op je gezin" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Danny de Munk gaat een tegenaangifte doen tegen de vrouw die aangifte tegen de zanger heeft gedaan van verkrachting. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries donderdag gezegd in RTL Boulevard. Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws over de aangeslagen Danny de Munk.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV