Presentator Snelle over I Want Your Song: "Het wordt een groot feest"

Presentator Snelle over I Want Your Song: "Het wordt een groot feest"

Vrijdag kun je op SBS 6 kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe muzikale programma I Want Your Song. Snelle, die debuteert als presentator, vertelt in Shownieuws alles over het nieuwe programma.

Tekst gaat verder onder de video.

Presentator <em>Snelle</em> over <em>I Want Your Song</em>: &quot;Het wordt een groot feest&quot; Vrijdag kun je op SBS 6 kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe muzikale programma I Want Your Song. Snelle, die debuteert als presentator, vertelt in Shownieuws alles over het nieuwe programma. Tekst gaat verder onder de video. I Want Your SongEén voor één pitchen songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor de artiest en het publiek. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify. Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Volop nieuwe tv-programma's in zomer, is tijd van herhalen voorbij? Bekijk deze video » Snelle over presentatiedebuut I Want Your Song: "Eerste twee afleveringen gespannen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

I Want Your Song
Eén voor één pitchen songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor de artiest en het publiek. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV