Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Als het aan het OM ligt zullen mensen die bij de boerenprotesten strafbare feiten hebben gepleegd snel en hard aangepakt worden. De hoogste baas van het OM Gerrit van der Burg vertelt bij Op1 over de aanpak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? OM wil <em>snelrecht</em> inzetten bij vervolging <em>strafbare feiten</em> boerenprotesten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan het OM ligt zullen mensen die bij de boerenprotesten strafbare feiten hebben gepleegd snel en hard aangepakt worden. De hoogste baas van het OM Gerrit van der Burg vertelt bij Op1 over de aanpak. Tekst gaat verder onder de video. Snelrecht"Als we snelrecht kunnen inzetten, zetten wij snelrecht in. Morgen is de eerste zaak al in Rotterdam", aldus Gerrit van der Burg. Boeren hebben opgeroepen om maandag opnieuw heel het land plat te leggen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie Bekijk deze video » Op1 gemist? Cultuuromslag aanstaande bij politie om onveilige werksfeer te verbeteren Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederlands biefstukrestaurant zet plantaardige biefstuk uit 3D printer op de kaart Bekijk deze video » Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Snelrecht
"Als we snelrecht kunnen inzetten, zetten wij snelrecht in. Morgen is de eerste zaak al in Rotterdam", aldus Gerrit van der Burg. Boeren hebben opgeroepen om maandag opnieuw heel het land plat te leggen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV