Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Donderdag 30 juni 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Als het aan het OM ligt zullen mensen die bij de boerenprotesten strafbare feiten hebben gepleegd snel en hard aangepakt worden. De hoogste baas van het OM Gerrit van der Burg vertelt bij Op1 over de aanpak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? OM wil <em>snelrecht</em> inzetten bij vervolging <em>strafbare feiten</em> boerenprotesten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan het OM ligt zullen mensen die bij de boerenprotesten strafbare feiten hebben gepleegd snel en hard aangepakt worden. De hoogste baas van het OM Gerrit van der Burg vertelt bij Op1 over de aanpak. Tekst gaat verder onder de video. Snelrecht"Als we snelrecht kunnen inzetten, zetten wij snelrecht in. Morgen is de eerste zaak al in Rotterdam", aldus Gerrit van der Burg. Boeren hebben opgeroepen om maandag opnieuw heel het land plat te leggen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten

Snelrecht
"Als we snelrecht kunnen inzetten, zetten wij snelrecht in. Morgen is de eerste zaak al in Rotterdam", aldus Gerrit van der Burg. Boeren hebben opgeroepen om maandag opnieuw heel het land plat te leggen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's