Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie

Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Nederland</em> gaat de komende jaren fors investeren in defensie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De NAVO wordt sterker en groter. Het bondgenootschap is het eens geworden over toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO en de snelle reactiemacht breidt uit van 40 duizend naar 300 duizend militairen. Minister Wopke Hoekstra vertelt in Op1 dat ook Nederland de komende jaren zeer fors gaat investeren in defensie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie

De NAVO wordt sterker en groter. Het bondgenootschap is het eens geworden over toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO en de snelle reactiemacht breidt uit van 40 duizend naar 300 duizend militairen. Minister Wopke Hoekstra vertelt in Op1 dat ook Nederland de komende jaren zeer fors gaat investeren in defensie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's