Op1 gemist? Cultuuromslag aanstaande bij politie om onveilige werksfeer te verbeteren

Op1 gemist? Cultuuromslag aanstaande bij politie om onveilige werksfeer te verbeteren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Cultuuromslag</em> aanstaande bij <em>politie</em> om onveilige werksfeer te verbeteren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De politie gaat flink op de schop. Er moet een cultuuromslag komen om de onveilige werksfeer te verbeteren en de Landelijke Eenheid wordt opgesplitst in twee delen. Politiechef van de Landelijke Eenheid Oscar Dros vertelt in Op1 over de aanpak: "Misschien geldt ook voor mij dat er een moment komt dat er ruimte moet komen voor ander leiderschap." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen Bekijk deze video » Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederlands biefstukrestaurant zet plantaardige biefstuk uit 3D printer op de kaart Bekijk deze video » Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Cultuuromslag aanstaande bij politie om onveilige werksfeer te verbeteren

De politie gaat flink op de schop. Er moet een cultuuromslag komen om de onveilige werksfeer te verbeteren en de Landelijke Eenheid wordt opgesplitst in twee delen. Politiechef van de Landelijke Eenheid Oscar Dros vertelt in Op1 over de aanpak: "Misschien geldt ook voor mij dat er een moment komt dat er ruimte moet komen voor ander leiderschap."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV