Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk

Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Topchef <em>Ron Blaauw</em> onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het bekendste biefstukrestaurant van Nederland zette deze week een plantaardige biefstuk uit een 3D printer op de kaart. Meesterkok Ron Blaauw is behoorlijk onder de indruk: "We hadden het net over de NAVO-top, maar ik vond dit een historisch moment voor mezelf toen ik dit in mijn mond had." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk

Het bekendste biefstukrestaurant van Nederland zette deze week een plantaardige biefstuk uit een 3D printer op de kaart. Meesterkok Ron Blaauw is behoorlijk onder de indruk: "We hadden het net over de NAVO-top, maar ik vond dit een historisch moment voor mezelf toen ik dit in mijn mond had."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV