De Avondetappe aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Avondetappe aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: De Avondetappe

De Avondetappe aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Met de start van de Tour de France keert ook De Avondetappe terug op televisie. Presentatrice Dione de Graaff reist het wielercircus achterna; haar reizende talkshowtafel verplaatst elke dag naar een andere, karakteristieke locatie langs de route van de Tour. KopenhagenVanavond staat de eerste tafel in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken waar de Tour de France in 2022 van start gaat. Als de Tour voor de vierde etappe afreist naar Frankrijk, maakt Dione een tussenstop in Nederland. Vanuit Utrecht bespreekt ze de laatste nieuwtjes rond de koers. Utrecht is ook de plek waar de Vuelta a España dit jaar van start gaat. GastenVaste analisten als Michael Boogerd, Stef Clement, Marcel Kittel, Roxane Knetemann en Danny Nelissen maken regelmatig hun opwachting, maar er schuiven ook aanstormende talenten, wielerliefhebbers en andere deskundigen aan. Zo is het koppel Rafael van der Vaart en Estavana Polman te gast in Denemarken. Herman van der Zandt is in Frankrijk om verslag van dichtbij te doen. Bekijk ook De Avondetappe: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu Bekijk deze video » Dione de Graaff en Herman van der Zandt over De Avondetappe: 'Sport is leven' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Met de start van de Tour de France keert ook De Avondetappe terug op televisie. Presentatrice Dione de Graaff reist het wielercircus achterna; haar reizende talkshowtafel verplaatst elke dag naar een andere, karakteristieke locatie langs de route van de Tour.

Kopenhagen
Vanavond staat de eerste tafel in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken waar de Tour de France in 2022 van start gaat. Als de Tour voor de vierde etappe afreist naar Frankrijk, maakt Dione een tussenstop in Nederland. Vanuit Utrecht bespreekt ze de laatste nieuwtjes rond de koers. Utrecht is ook de plek waar de Vuelta a España dit jaar van start gaat.

Gasten
Vaste analisten als Michael Boogerd, Stef Clement, Marcel Kittel, Roxane Knetemann en Danny Nelissen maken regelmatig hun opwachting, maar er schuiven ook aanstormende talenten, wielerliefhebbers en andere deskundigen aan. Zo is het koppel Rafael van der Vaart en Estavana Polman te gast in Denemarken. Herman van der Zandt is in Frankrijk om verslag van dichtbij te doen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS De Avondetappe


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV