Concert From Southeast With Love gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert From Southeast With Love gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Special: From Southeast with Love

Concert From Southeast With Love gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het speciale muziekprogramma From Southeast with Love zien we de beste artiesten uit Zuidoost, het muzikaal meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam. Zij treden samen op in het Concertgebouw in de hoofdstad. VerbindingDit unieke concert werd gehouden op 5 juni 2022. De verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost én de liefde voor muziek wordt gevierd. Een aantal artiesten vertelt hoe verknocht ze zijn aan hun stadsdeel. En hoe de muziekcultuur in Zuidoost ze alle kansen gaf zich als artiest te ontwikkelen. Edsilia RombleyEr zijn optredens van de Surinaamse band La Rouge, hiphopartiest Yung Nnelg en de Afro-Surinaamse groep Black Harmony en Edsilia Rombley duikt op als special guest. Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart. De presentatie is in handen van Soundos El Ahmadi en Défano Holwijn. Bekijk ook I Can See Your Voice gemist? Edsilia Rombley houdt het niet meer na sexy striptease Bekijk deze video » Edsilia Rombley reageert op cancelen concerten Ladies of Soul: "Zijn er kapot van" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het speciale muziekprogramma From Southeast with Love zien we de beste artiesten uit Zuidoost, het muzikaal meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam. Zij treden samen op in het Concertgebouw in de hoofdstad.

Verbinding
Dit unieke concert werd gehouden op 5 juni 2022. De verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost én de liefde voor muziek wordt gevierd. Een aantal artiesten vertelt hoe verknocht ze zijn aan hun stadsdeel. En hoe de muziekcultuur in Zuidoost ze alle kansen gaf zich als artiest te ontwikkelen.

Edsilia Rombley
Er zijn optredens van de Surinaamse band La Rouge, hiphopartiest Yung Nnelg en de Afro-Surinaamse groep Black Harmony en Edsilia Rombley duikt op als special guest. Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart. De presentatie is in handen van Soundos El Ahmadi en Défano Holwijn.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV