Humberto: Luuk Ikink blikt terug op de humoristische kant van Peter R. de Vries

Humberto: Luuk Ikink blikt terug op de humoristische kant van Peter R. de Vries

Op 6 juli is het precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries bij de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten. De misdaadverslaggever overleefde de aanslag uiteindelijk niet en stierf op 64-jarige leeftijd. Boulevard-presentator Luuk Ikink is bij Humberto om terug te blikken en wil vooral ook de humoristische kant van De Vries belichten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: <em>Luuk Ikink</em> blikt terug op de humoristische kant van <em>Peter R. de Vries</em> Op 6 juli is het precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries bij de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten. De misdaadverslaggever overleefde de aanslag uiteindelijk niet en stierf op 64-jarige leeftijd. Boulevard-presentator Luuk Ikink is bij Humberto om terug te blikken en wil vooral ook de humoristische kant van De Vries belichten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De slimste mensSpeciaal voor die gelegenheid heeft Ikink een fragmentje meegenomen waarin De Vries onbedaarlijk hard moet lachen om een moment in De slimste mens. Ikink vertelt dat zijn collega's en hij zich extra goed voorbereidden als De Vries te gast was in de studio, want dan kon er altijd iets gebeuren - maar veel mensen vergeten dat de ietwat norse man ook een enorm gevoel voor humor had. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Luuk Ikink blikt terug op de humoristische kant van Peter R. de Vries

De slimste mens
Speciaal voor die gelegenheid heeft Ikink een fragmentje meegenomen waarin De Vries onbedaarlijk hard moet lachen om een moment in De slimste mens. Ikink vertelt dat zijn collega's en hij zich extra goed voorbereidden als De Vries te gast was in de studio, want dan kon er altijd iets gebeuren - maar veel mensen vergeten dat de ietwat norse man ook een enorm gevoel voor humor had.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's