Humberto: Son Mieux wilde een punkbandje zijn, "maar dat konden we niet zo goed"

Humberto: Son Mieux wilde een punkbandje zijn, "maar dat konden we niet zo goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Son Mieux wilde een punkbandje zijn, &quot;maar dat konden we niet zo goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Den Haag blijft een vruchtbare voedingsbodem voor fantastische pop-rockbands. In navolging van onder anderen de Golden Earring, Kane en Di-rect is Son Mieux de nieuwste toevoeging aan dit indrukwekkende rijtje. Ze bestormen nu zelfs de Top 40. In de studio van Humberto vertelt frontman Camiel Meiresonne dat ze eerst een punkbandje wilden zijn, "maar dat konden we niet zo goed". Nu is het een soort zevenkoppig mini-orkest geworden. En dat heeft ze geen windeieren gelegd. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Son Mieux wilde een punkbandje zijn, "maar dat konden we niet zo goed"

Den Haag blijft een vruchtbare voedingsbodem voor fantastische pop-rockbands. In navolging van onder anderen de Golden Earring, Kane en Di-rect is Son Mieux de nieuwste toevoeging aan dit indrukwekkende rijtje. Ze bestormen nu zelfs de Top 40. In de studio van Humberto vertelt frontman Camiel Meiresonne dat ze eerst een punkbandje wilden zijn, "maar dat konden we niet zo goed". Nu is het een soort zevenkoppig mini-orkest geworden. En dat heeft ze geen windeieren gelegd.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's