Miguel Wiels over zijn tijd bij K3: "De prinsesjes zaten aan de Marlboro en de wijn"

Miguel Wiels over zijn tijd bij K3: "De prinsesjes zaten aan de Marlboro en de wijn"

Miguel Wiels kennen we in Nederland inmiddels als de bandleider in het succesvolle programma Even tot hier, maar hij was ook jarenlang de componist van de liedjes van K3. Het imago van de meidengroep is natuurlijk ontzettend onschuldig, maar Wiels weet wel beter: "Als de deur op slot ging zaten de prinsesjes aan de Marlboro en een fles wijn."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Miguel Wiels</em> over zijn tijd bij <em>K3</em>: &quot;De prinsesjes zaten aan de Marlboro en de wijn&quot; Miguel Wiels kennen we in Nederland inmiddels als de bandleider in het succesvolle programma Even tot hier, maar hij was ook jarenlang de componist van de liedjes van K3. Het imago van de meidengroep is natuurlijk ontzettend onschuldig, maar Wiels weet wel beter: "Als de deur op slot ging zaten de prinsesjes aan de Marlboro en een fles wijn." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Schunnig?Humberto Tan wil vooral de bijzondere teksten van Wiels even belichten, die in de oren van een volwassene behoorlijk schunnig kunnen overkomen. Gelukkig hebben de meeste kinderen soms helemaal niet door waar het precies over gaat... Wiels vertelt dat hij het belangrijk vond om ook volwassenen te bereiken met de muziek van K3. "Daarom haalde ik mijn mosterd vaak bij The Beatles en ABBA." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Miguel Wiels over zijn tijd bij K3: "De prinsesjes zaten aan de Marlboro en de wijn"

Schunnig?
Humberto Tan wil vooral de bijzondere teksten van Wiels even belichten, die in de oren van een volwassene behoorlijk schunnig kunnen overkomen. Gelukkig hebben de meeste kinderen soms helemaal niet door waar het precies over gaat... Wiels vertelt dat hij het belangrijk vond om ook volwassenen te bereiken met de muziek van K3. "Daarom haalde ik mijn mosterd vaak bij The Beatles en ABBA."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV