Lang Leve de Liefde: 'ik voel geen aantrekkingskracht want hij is nogal dun'

Lang Leve de Liefde: 'ik voel geen aantrekkingskracht want hij is nogal dun'

In Lang Leve de Liefde belt de kandidate met haar moeder en vertelt dat er geen aantrekkingskracht is. Ze legt uit: "Hij is best wel dun. Ik voel me net een 'Oempa Loempa' ernaast." Bekijk in het fragment hieronder wat er zoal nog meer mankeert aan haar date.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'ik voel geen aantrekkingskracht want hij is nogal dun' In Lang Leve de Liefde belt de kandidate met haar moeder en vertelt dat er geen aantrekkingskracht is. Ze legt uit: "Hij is best wel dun. Ik voel me net een 'Oempa Loempa' ernaast." Bekijk in het fragment hieronder wat er zoal nog meer mankeert aan haar date. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Bijzonder cadeautje in Lange Leve De Liefde: likeur 'pik-an-de-lippe' Bekijk deze video » Deelname aan Lang Leve de Liefde zorgt voor onrust: 'Kriebels, zenuwachtig en alles tegelijk' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: spelfout in tattoo zorgt voor slappe lach, "Hoe heb je dat niet gezien!?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV