Wimbledon: Tim van Rijthoven op voorsprong tegen Basilasjvili (video)

Wimbledon: Tim van Rijthoven op voorsprong tegen Basilasjvili (video)

UPDATE: Tim van Rijthoven heeft ook Basilasjvili verslagen en plaatst zichzelf voor vierde ronde

Tim van Rijthoven is zijn derderondepartij op Wimbledon tegen de als 22e geplaatste Nikoloz Basilasjvili goed begonnen en heeft de eerste set inmiddels binnen. Het werd 6-4 voor de Nederlander. Bekijk het setpoint hieronder.

Wimbledon: Tim van Rijthoven op voorsprong tegen <em>Basilasjvili</em> (video) UPDATE: Tim van Rijthoven heeft ook Basilasjvili verslagen en plaatst zichzelf voor vierde ronde Tim van Rijthoven is zijn derderondepartij op Wimbledon tegen de als 22e geplaatste Nikoloz Basilasjvili goed begonnen en heeft de eerste set inmiddels binnen. Het werd 6-4 voor de Nederlander. Bekijk het setpoint hieronder. Van Rijthoven - Basilasjvili is op vrijdag 1 juli vanaf 12:00 uur te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select) en online via discovery+. De samenvatting vind je op Gids.tv. Bekijk ook Wimbledon: Van Rijthoven pakt ook tweede set tegen Basilasjvili (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledon: Tim van Rijthoven op voorsprong tegen Basilasjvili (video)

Van Rijthoven - Basilasjvili is op vrijdag 1 juli vanaf 12:00 uur te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select) en online via discovery+. De samenvatting vind je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV