Titanic-taferelen op Alaska-cruise na raken ijsberg: 'Oh My God!' (video)

Titanic-taferelen op Alaska-cruise na raken ijsberg: 'Oh My God!' (video)

Opvarenden van een groots cruiseschip waanden zich deze week even op de Titanic toen het schip een ijsberg raakte: 'Oh My God, Oh my.... We hit some ice. Oh My God!', roept een van de geschrokken passagiers.

Teruggekeerd naar Seattle
De Norwegian Sun, zoals het cruiseschip heet, kwam er overigens gelukkig een stuk beter vanaf dan het wereldberoemde schip in 1912. Wel is het inmiddels teruggekeerd naar Seattle, waard de schade gerepareerd zal worden.

Beelden van de aanvaring in Alaska zie je hieronder

Titanic-taferelen op <em>Alaska-cruise</em> na raken ijsberg: 'Oh My God!' (video) Opvarenden van een groots cruiseschip waanden zich deze week even op de Titanic toen het schip een ijsberg raakte: 'Oh My God, Oh my.... We hit some ice. Oh My God!', roept een van de geschrokken passagiers. Teruggekeerd naar SeattleDe Norwegian Sun, zoals het cruiseschip heet, kwam er overigens gelukkig een stuk beter vanaf dan het wereldberoemde schip in 1912. Wel is het inmiddels teruggekeerd naar Seattle, waard de schade gerepareerd zal worden. Beelden van de aanvaring in Alaska zie je hieronder Lang Leve de Liefde: spelfout in tattoo zorgt voor slappe lach, "Hoe heb je dat niet gezien!?' Bekijk deze video »
Nieuws :
Titanic-taferelen op Alaska-cruise na raken ijsberg: 'Oh My God!' (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV