Wimbledon: Van Rijthoven wint van Basilasjvili, bekijk zijn winnende punt

Wimbledon: Van Rijthoven wint van Basilasjvili, bekijk zijn winnende punt

Tim van Rijthoven heeft de achtste finales van Wimbledon weten te bereiken. De Nederlander wist in Londen te winnen van Nikoloz Basilasjvili uit Georgië, met 6-4, 6-3, 6-4. Van Rijthoven maakt veel indruk op het toernooi, en het is de grote vraag of hij de volgende ronde ook voor een sensatie kan zorgen op Wimbledon. Dan treft hij waarschijnlijk titelverdediger Novak Djokovic.

Bekijk het winnende punt van Van Rijthoven tegen Basilasjvili in de Eurosport-video hieronder.

Wimbledon 2022 is tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.

Wimbledon: <em>Van Rijthoven</em> wint van Basilasjvili, bekijk zijn winnende punt Tim van Rijthoven heeft de achtste finales van Wimbledon weten te bereiken. De Nederlander wist in Londen te winnen van Nikoloz Basilasjvili uit Georgië, met 6-4, 6-3, 6-4. Van Rijthoven maakt veel indruk op het toernooi, en het is de grote vraag of hij de volgende ronde ook voor een sensatie kan zorgen op Wimbledon. Dan treft hij waarschijnlijk titelverdediger Novak Djokovic. Bekijk het winnende punt van Van Rijthoven tegen Basilasjvili in de Eurosport-video hieronder. Wimbledon 2022 is tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv. Wimbledon: Tim van Rijthoven op voorsprong tegen Basilasjvili (video) Bekijk deze video » Wimbledon: Van Rijthoven pakt ook tweede set tegen Basilasjvili (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledon: Van Rijthoven wint van Basilasjvili, bekijk zijn winnende puntActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV