112 Vandaag: enorme ravage na plofkraak bij juwelierszaak in Groningen

112 Vandaag: enorme ravage na plofkraak bij juwelierszaak in Groningen

Volgens verslaggever Michiel Fukking (112 Vandaag) zouden buurtbewoners een gigantische knal gehoord hebben die ook aan de andere kant van de stad Groningen te horen zou zijn geweest. Door explosieven te plaatsen op de ruit van de juwelierswinkel die op afstand tot ontploffing gebracht werden, hebben de dieven een gigantische ravage van de zaak gemaakt. Maar of de buit de moeite waard was, vraagt de juwelier zich af. Bekijk het fragment hieronder.

<em>112 Vandaag</em>: enorme ravage na plofkraak bij juwelierszaak in Groningen Volgens verslaggever Michiel Fukking (112 Vandaag) zouden buurtbewoners een gigantische knal gehoord hebben die ook aan de andere kant van de stad Groningen te horen zou zijn geweest. Door explosieven te plaatsen op de ruit van de juwelierswinkel die op afstand tot ontploffing gebracht werden, hebben de dieven een gigantische ravage van de zaak gemaakt. Maar of de buit de moeite waard was, vraagt de juwelier zich af. Bekijk het fragment hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.
TV :
112 Vandaag: enorme ravage na plofkraak bij juwelierszaak in Groningen

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV