Hart van Nederland: Romée schreef lied voor aan melanoom overleden vriend Rowan

Hart van Nederland: Romée schreef lied voor aan melanoom overleden vriend Rowan

In Hart van Nederland vertelt Romée over het plotse verlies van haar vriend Rowan. Aan hun prille liefdesgeluk kwam abrupt een einde toen bij Rowan de agressieve vorm van kanker melanoom geconstateerd werd. Om meer bewustzijn te creëren over het risico op deze ziekte bij jonge mensen schreef Romée een lied. Bekijk haar verhaal in het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: Romée schreef lied voor aan <em>melanoom</em> overleden vriend Rowan In Hart van Nederland vertelt Romée over het plotse verlies van haar vriend Rowan. Aan hun prille liefdesgeluk kwam abrupt een einde toen bij Rowan de agressieve vorm van kanker melanoom geconstateerd werd. Om meer bewustzijn te creëren over het risico op deze ziekte bij jonge mensen schreef Romée een lied. Bekijk haar verhaal in het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's