Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in Kopenhagen

Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in Kopenhagen

Het ziet ernaar uit dat de wielrenners vrijdagmiddag in de regen aan de Tour de France van 2022 gaan beginnen. De Deense hoofstad Kopenhagen is de plek waar de renners aan de start verschijnen voor de eerste etappe. En ruim een uur voordat de race begint regent het behoorlijk hard…

Bekijk beelden van een regenachtig Kopenhagen hieronder.

De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in Kopenhagen Het ziet ernaar uit dat de wielrenners vrijdagmiddag in de regen aan de Tour de France van 2022 gaan beginnen. De Deense hoofstad Kopenhagen is de plek waar de renners aan de start verschijnen voor de eerste etappe. En ruim een uur voordat de race begint regent het behoorlijk hard… Bekijk beelden van een regenachtig Kopenhagen hieronder. De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier. Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet Bekijk deze video » Live stream Tour de France etappe 1 (Kopenhagen - Kopenhagen) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in KopenhagenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV