Tour de France is begonnen: Mathieu van der Poel zet snelste tijd neer in tijdrit

Tour de France is begonnen: Mathieu van der Poel zet snelste tijd neer in tijdrit

Mathieu van der Poel is vrijdagmiddag goed begonnen aan de Tour de France. De ronde van Frankrijk ging vrijdag van start met een tijdrit in Kopenhagen. En de Nederlander zette na Bauke Mollema de snelste tijd neer. Het is de grote vraag of andere renners sneller over de streep komen…

Bekijk de beelden van de finish van Mathieu van der Poel hieronder.

De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

<em>Tour de France</em> is begonnen: Mathieu van der Poel zet snelste tijd neer in tijdrit Mathieu van der Poel is vrijdagmiddag goed begonnen aan de Tour de France. De ronde van Frankrijk ging vrijdag van start met een tijdrit in Kopenhagen. En de Nederlander zette na Bauke Mollema de snelste tijd neer. Het is de grote vraag of andere renners sneller over de streep komen… Bekijk de beelden van de finish van Mathieu van der Poel hieronder. De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier. Zien: Mathieu van der Poel bereidt zich op spectaculaire wijze voor op Tour de France Bekijk deze video » Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in Kopenhagen Bekijk deze video » Tour de France start met regen: Stefan Bissegger valt op gladde weg Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France is begonnen: Mathieu van der Poel zet snelste tijd neer in tijdrit
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV