Gordon tegen Meilandjes over verkeerd beeld door media: 'Mensen omarmen me op straat'

Gordon tegen Meilandjes over verkeerd beeld door media: 'Mensen omarmen me op straat'

Gordon vertelt in de podcast Wat Goéééd van Erica en Martien Meiland meer over alle aandacht die hij krijgt. En volgens hem is er een grote tegenstelling. “De realiteit is altijd heel anders dan wat er geschetst wordt op social media of in de media. Want als wij op straat lopen, is iedereen altijd zo leuk en zo positief. Mensen die je omarmen en blij van je worden.”

Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl.

<em>Gordon</em> tegen Meilandjes over verkeerd beeld door media: 'Mensen omarmen me op straat' Gordon vertelt in de podcast Wat Goéééd van Erica en Martien Meiland meer over alle aandacht die hij krijgt. En volgens hem is er een grote tegenstelling. “De realiteit is altijd heel anders dan wat er geschetst wordt op social media of in de media. Want als wij op straat lopen, is iedereen altijd zo leuk en zo positief. Mensen die je omarmen en blij van je worden.” Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl. Video: Meilandjes verbazen zich over Televizier-rumoer en hopen te gaan winnen Bekijk deze video » De Meilandjes in Humberto over nieuw seizoen Chateau Meiland: 'We beleven genoeg' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV