RTL Boulevard: Fans kunnen binnenkort genieten van moonwalkende Dries Roelvink (video)

RTL Boulevard: Fans kunnen binnenkort genieten van moonwalkende Dries Roelvink (video)

<em>RTL Boulevard</em>: Fans kunnen binnenkort genieten van moonwalkende <em>Dries Roelvink</em> (video) Tussen de politieke onderonsjes met de ministers door is razende reporter van RTL Boulevard Dries Roelvink zijn oorspronkelijke roots in de muziekwereld gelukkig niet vergeten. Er staat een bijzonder optreden op de agenda met een iets ander repertoire dan we van de volkszanger gewend zijn. In RTL Boulevard vertelde hij erover. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard gemist? Tim van Rijthoven zet opmars voort op Wimbledon (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Liefde tussen Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney is oprecht' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Aan de poort van Huis ten Bosch: 'Feest Amalia wordt groots' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Gordon gooit het roer om: 'Geen drank en drugs meer' (video) Bekijk deze video » Renze Klamer over nieuwe late-night talkshow RENZE: 'Wil mijn eigen stempel drukken' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Fans kunnen binnenkort genieten van moonwalkende Dries Roelvink (video)

Tussen de politieke onderonsjes met de ministers door is razende reporter van RTL Boulevard Dries Roelvink zijn oorspronkelijke roots in de muziekwereld gelukkig niet vergeten. Er staat een bijzonder optreden op de agenda met een iets ander repertoire dan we van de volkszanger gewend zijn. In RTL Boulevard vertelde hij erover.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV