Video: Chantal Janzen in een prachtige ballonnenjurk in Blow Up

Video: Chantal Janzen in een prachtige ballonnenjurk in Blow Up

Blow Up gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: <em>Chantal Janzen</em> in een prachtige ballonnenjurk in <em>Blow Up</em> Blow Up gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De kandidaten wachtten vrijdag in spanning op de grote opdracht van de halve finale af. Op dat moment kwam Chantal Janzen in een prachtige Eurovisie Songfestival-jurk binnengelopen. De grote opdracht is dan ook het maken van een ballonnen jurk. Blow Up is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Blow Up gemist? Jeroen en Marjolein strijden tegen elkaar in ballon battle Bekijk deze video » Blow Up gemist? Stroeve samenwerking tussen Frans en Marjolein Bekijk deze video » Blow Up: vrijdag krijgen de laatste vijf kandidaten te maken met een ware ballonnenregen Bekijk deze video »
TV :
Video: Chantal Janzen in een prachtige ballonnenjurk in Blow Up

De kandidaten wachtten vrijdag in spanning op de grote opdracht van de halve finale af. Op dat moment kwam Chantal Janzen in een prachtige Eurovisie Songfestival-jurk binnengelopen. De grote opdracht is dan ook het maken van een ballonnen jurk.

Blow Up is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV