I Want Your Song gemist? Amanda van den Hil maakt indurk met Noem een Dag (video)

I Want Your Song gemist? Amanda van den Hil maakt indurk met Noem een Dag (video)

Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv.

In I Want Your Song pitchen singer-songwriters hun liedjes voor een artiest. Deze week is dat Sanne Hans. Voor welk nummer gaat ze kiezen? Bekijk hieronder Noem Een Dag, geschreven en vertolkt door Amanda van den Hil.

<em>I Want Your Song</em> gemist? Amanda van den Hil maakt indurk met <em>Noem een Dag</em> (video) Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv. In I Want Your Song pitchen singer-songwriters hun liedjes voor een artiest. Deze week is dat Sanne Hans. Voor welk nummer gaat ze kiezen? Bekijk hieronder Noem Een Dag, geschreven en vertolkt door Amanda van den Hil. KiezenIn de nieuwe SBS6-show I Want Your Song pitchen songwriters hun liedjes voor een artiest, met behulp van een liveband. In de eerste aflevering zag je hoe Amanda van den Hil indruk maakte indruk met het gevoelige Noem Een Dag, dat ze speciaal schreef voor Sanne Hans. Aan het eind van de uitzending koos Sanne dit nummer om op te nemen als single. Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kiezen
In de nieuwe SBS6-show I Want Your Song pitchen songwriters hun liedjes voor een artiest, met behulp van een liveband. In de eerste aflevering zag je hoe Amanda van den Hil indruk maakte indruk met het gevoelige Noem Een Dag, dat ze speciaal schreef voor Sanne Hans. Aan het eind van de uitzending koos Sanne dit nummer om op te nemen als single.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV