I Want Your Song gemist? Tjeerd van Zanen pitcht Kan 't Vandaag Nog (video)

I Want Your Song gemist? Tjeerd van Zanen pitcht Kan 't Vandaag Nog (video)

Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Want Your Song</em> gemist? Tjeerd van Zanen pitcht <em>Kan 't Vandaag Nog</em> (video) Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv. In de nieuwe SBS6-show I Want Your Song pitchen songwriters hun liedjes voor een artiest, met behulp van een liveband. In de eerste aflevering zie je hoe Tjeerd van Zanen zijn nummer Kan 't Vandaag Nog presenteerde aan Sanne Hans. Zou ze het nummer mooi vinden? Bekijk het optreden hierboven. Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de nieuwe SBS6-show I Want Your Song pitchen songwriters hun liedjes voor een artiest, met behulp van een liveband. In de eerste aflevering zie je hoe Tjeerd van Zanen zijn nummer Kan 't Vandaag Nog presenteerde aan Sanne Hans. Zou ze het nummer mooi vinden? Bekijk het optreden hierboven.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV