Hans Klok over Danny de Munk in Shownieuws: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video)

Hans Klok over Danny de Munk in Shownieuws: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video)

Donderdagavond reageerde Danny de Munk in RTL Boulevard op de aangifte van verkrachting die tegen hem is gedaan. De zanger stelde daar geen seks te hebben gehad met de vrouw die aangifte heeft gedaan. Hans Klok reageerde in Shownieuws.

Lees verder onder de video.

Hans Klok over Danny de Munk in <em>Shownieuws</em>: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video) Donderdagavond reageerde Danny de Munk in RTL Boulevard op de aangifte van verkrachting die tegen hem is gedaan. De zanger stelde daar geen seks te hebben gehad met de vrouw die aangifte heeft gedaan. Hans Klok reageerde in Shownieuws. Lees verder onder de video. VerkrachtingIn Shownieuws zegt Hans Klok Danny de Munk 'al heel lang te kennen' en 'niets te geloven van dat verhaal.' Verder zegt Klok dat hij weet dat De Munk een 'geweldig huwelijk heeft'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over aangeefster Danny de Munk: "Ze is niet op geld uit" (video) Bekijk deze video » Danny de Munk in tranen na onthullingen juicekanalen: ‘Ik ben echt kapot’ (video) Bekijk deze video » Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Aangeslagen Danny de Munk gaat tegenaangifte doen Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verkrachting
In Shownieuws zegt Hans Klok Danny de Munk 'al heel lang te kennen' en 'niets te geloven van dat verhaal.' Verder zegt Klok dat hij weet dat De Munk een 'geweldig huwelijk heeft'.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV