Kristie Boogert in Op1 over Tim van Rijthoven: 'Volwassen vent geworden' (video)

Kristie Boogert in Op1 over Tim van Rijthoven: 'Volwassen vent geworden' (video)

Vrijdag 1 juli 2022 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kristie Boogert in <em>Op1</em> over Tim van Rijthoven: 'Volwassen vent geworden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tim van Rijthoven is dé sensatie van Wimbledon. Op het Londense gras versloeg de tennisser vandaag de Georgiër Nikoloz Basilasjvili in drie sets en bereikte zo als eerste Nederlandse man sinds 2004 de vierde ronde. Zondag staat hij tegeover Novak Djokovic in de achtste finale. Kristie Boogert zegt in Op1: 'Hij is altijd super getalenteerd geweest en je ziet nu dat er veel dingen samen komen. Hij is van jongetje naar volwassen vent gegaan.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kristie Boogert in Op1 over Tim van Rijthoven: 'Volwassen vent geworden' (video)

Tim van Rijthoven is dé sensatie van Wimbledon. Op het Londense gras versloeg de tennisser vandaag de Georgiër Nikoloz Basilasjvili in drie sets en bereikte zo als eerste Nederlandse man sinds 2004 de vierde ronde. Zondag staat hij tegeover Novak Djokovic in de achtste finale. Kristie Boogert zegt in Op1: 'Hij is altijd super getalenteerd geweest en je ziet nu dat er veel dingen samen komen. Hij is van jongetje naar volwassen vent gegaan.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's